fbpx

Ervaringen van deelnemers

Benieuwd wat de ervaringen van onze leden zijn met Hercules Horse Training? Lees hun verhaal hieronder. 

Jouw verhaal ook op deze pagina? Klik dan hier. 

Zowel het volgen van de ruiterfit trainingen als de zitlessen te paard hebben me enorm geholpen met mijn ontwikkeling als ruiter en het fijn kunnen rijden op mijn paard.

Niet alleen zit ik zelf prettiger, ook voel ik dat mijn paard beter op me reageert en er minder nodig is om het gewenste effect te bereiken.

Door de ruiterfit lessen wordt je bewust van je minder sterke punten, werk je daaraan en kun je bewuster bepaalde spieren gebruiken. Ruiterfit is een zeer positieve invloed op mijn manier van rijden en bewustzijn van waarom ik bepaalde dingen doe.

Daarnaast is het ook een super gezellig uurtje in de week. Karin geeft op een geweldig leuke, motiverende manier les en weet altijd heel goed aan te geven hoe je de juiste spiergroepen aan het werk krijgt. Ook op het paard krijgt ze de aanwijzingen zo overgebracht dat ik voel wat ze bedoelt en het uit kan voeren. Zelfs als het eerst niet logisch voelt. Daarbij gebruikt ze dan vaak een momentje van film om me te laten zien dat mijn gevoel op dat moment nog niet klopt met het beeld.

Al met al zeker aan te raden. Super goede aanvulling van een fantastische instructrice!

Laura Klerx

Door regelmatig oefeningen te doen waardoor mijn fysieke fitheid als ruiter verbetert, zit ik mijn jonge paard veel minder in de weg. 

De training van Karin heeft me bewust gemaakt hoe belangrijk het is dat je als ruiter fit bent. Afgelopen jaar heb mijn Subtop paard verkocht en ben ik weer begonnen met een jong paard. Deze maakt nog weleens een onverwachte beweging en dan ben ik erg blij met een goede balans. Ook zit ik veel achter de computer, wat niet echt bevorderlijk is in het zadel. Door het volgen van de online training ‘Fit in het Zadel’ weet ik waaraan ik moet werken en nog belangrijker, hoe dat ik eraan moet werken. Top!  

Anneke van Engelen 

Jouw verhaal ook hier?

Wil je jouw ervaringen met Hercules Horse Training delen en andere paardensporters motiveren met jouw verhaal? Vul dan onderstaand formulier in en wellicht vind je jouw verhaal hier binnenkort terug! 

Sluit Menu