Online trainingen

Ontwikkeling binnen de paardensport begint met jou, de ruiter. Jij bent immers de trainer van jouw paard. Ben je ambitieus, sta je open voor nieuwe inzichten en ben jij bereid om een stapje extra te zetten? Kijk dan eens welke trainingen wij voor jou in petto hebben. 

Karin, Heleen en Anneke

maaike-bierstekers-sport-psycholoog-spanning-angst-paard-zonder

Nieuw!

Online training

Zonder spanning te paard

Door Sportpsycholoog Maaike Bierstekers VSPN®

Spanning en angst, waarom en hoe? Waar komt dit vandaan, wat is het effect op de wisselwerking tussen paard en ruiter en het belangrijkste, hoe ga je ermee om? Door opdrachten, filmmateriaal en heldere uitleg gaan jij en jouw paard met veel meer plezier samenwerken.

Krijg inzicht en nog belangrijker, leer belangrijke vaardigheden hoe jij en je paard relaxt door de baan, het bos of over het strand kunnen gaan.

Online training

Ruiters in beweging

Door Oefentherapeut Karin Oomen BHS

Aan je Ruiterfitheid werken was nog nooit zo makkelijk! De online training Ruiters in beweging bestaat uit 10 complete lessen Ruiterfitheid training. Werk met behulp van de video’s stapsgewijs aan het verbeteren van je balans, stabiliteit, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. 

De lessen van ruim 30 minuten bestaan uit een warming-up, verschillende oefeningen en een cooling down. Met een enthousiaste trainer, duidelijke instructies en concrete voorbeelden wordt werken aan je eigen fitheid als ruiter leuk! 

ruiter fitness ruiterfitheid fitnessbal matje
ruiter houding correct ruiterfitheid

Online training

Door Oefentherapeut Karin Oomen BHS

Iedere beweging van je paard moeiteloos kunnen volgen, jouw hulpen feilloos laten overkomen, zonder spanning of angst én netjes zitten. Dat is je doel! Of het nu is om betere punten te scoren in je proef, foutloos het parcours door te komen of om nog meer te genieten van het ritje met je paard.