fbpx

Online trainingen

Hercules Horse Training ontwikkelt online trainingen die gericht zijn op ambitieuze ruiters die het beste uit zichzelf willen halen.

Ontwikkeling binnen de paardensport begint met jou, de ruiter. Jij bent immers de trainer van jouw paard. Ben je ambitieus, sta je open voor nieuwe inzichten en ben jij bereid om een stapje extra te zetten? Kijk dan eens welke trainingen wij voor jou in petto hebben. 

Karin, Heleen en Anneke

Ruiters in beweging | Karin Oomen

Aan je Ruiterfitheid werken was nog nooit zo makkelijk! De online training Ruiters in beweging bestaat uit 10 complete videolessen Ruiterfitheid training. Werk stapsgewijs aan het verbeteren van je balans, stabiliteit, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. 

De lessen van ruim 30 minuten bestaan uit een warming-up, verschillende oefeningen en een cooling down. Met enthousiasme, duidelijke instructies en concrete voorbeelden wordt werken aan je eigen fitheid als ruiter leuk! 

Fit in het zadel | Karin Oomen

Netjes rechtop, in balans en met een juiste aanspanning in het zadel. Een correcte houding & zit vormt de basis van het goed kunnen trainen van een paard. 

In deze training leert Hippisch Oefentherapeute Karin Oomen jou in verschillende modules de aspecten van een goede houding & zit, hoe dat je fit in het zadel komt te zitten en het oplossen van houding & zit problemen. 

Een fitte ruiter werkt niet alleen op het paard aan zijn eigen lichaam, maar ook naast het paard. Leer in deze training waar jouw verbeterpunten liggen en hoe dat je een grote stap voorwaarts kunt maken met je eigen lichaam en in de training van jouw paard. 

Sluit Menu