Partners van Hercules

Karin Oomen is HBO erkend Oefentherapeute en heeft haar eigen praktijk in Gilze, Noord-brabant. Hier behandelt ze verschillende patiënten, met als belangrijkste specialisaties Hippische Sportoefentherapie en Chronische pijn. Ook is ze gecertificeerd Sportmasseur en ORUN-instructeur t/m Z-dressuur. 

De Hippische Sportoefentherapie is een groot onderdeel van de werkzaamheden van Karin. Zo geeft ze RuiterFit-trainingen op locatie en online via Hercules Horse Training, bootcamptrainingen en houding- en zitlessen aan ruiters te paard. Ook de Hippische Sportbond KNHS maakt regelmaat gebruik van de expertise van Karin. Zij instrueert namelijk het onderdeel ‘houding en zit’ binnen de instructeursopleidingen. En voor de hippische opleiding Aeres verzorgt ze regelmatig de gastlessen. 

In de media is Karin terug te vinden met artikelen voor het online platform Dressuurmagazine en voor het hippische tijdschrift BIT heeft ze verschillende instructiefilmpjes opgenomen. 

VGGO verzorgt de fotografie voor Hercules Horse Training. Ook zie je op social media met regelmatig afbeeldingen van Eefje van Griensven-Marinus, de fotografe binnen VGGO

Zij runt samen met Karel van Griensven VGGO (Van Griensven Grafisch Ontwerp). Waar VGGO is begonnen als puur grafisch ontwerpbureau, hebben zij inmiddels hun activiteiten uitgebreid naar 3 takken: Grafisch Ontwerp, Fotografie en Portrettekeningen. Waar Eefje het liefste haar tijd besteedt aan het fotograferen van dieren, en dan met name paarden, is Karel een prof in het nabewerken van de foto’s. Zo komen we samen tot een professioneel eindresultaat!

Van Griensven Grafisch Ontwerp richt zich op de volledige identiteit en uitstraling van jouw onderneming. Ze kunnen een totaalpakket aan producten bieden; van een eenvoudig logo tot een volledige huisstijl, folders, visitekaartjes, posters, bedrijfskleding, bestickeren van auto’s en ramen, wallpapers, inrichting van je website, etc. 

Bij Vereniging Eigen Paard kun je terecht met al je vragen over paarden, zoals bijvoorbeeld over het kopen van een paard, verzorgingstips of juridische vraagstukken. Zij doen er dan alles aan om je van een goed advies te voorzien. De vereniging werkt met onafhankelijke deskundigen waardoor je zeker bent van een goed advies. Daarnaast bieden ze hun leden op verschillende producten en diensten korting en een ontvang je bij aanmelding een leuk welkomstcadeau.

Vereniging Eigen Paard is er voor alle paardenliefhebbers. Onafhankelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Speerpunten zijn advies bij aankoop en de mogelijkheid om via evenementen de kennis de vergroten. De vereniging vertegenwoordigt eigenaren van paarden en draagt eraan bij om met optimaal plezier de hobby en/of sport te kunnen beoefenen.

Vereniging Eigen Paard kan je helpen bij het kopen van je (eerste) paard. De aankoopdeskundigen kunnen je begeleiden vanaf het begin van je zoektocht. Het is mogelijk om telefonisch vragen te stellen, een video te laten beoordelen, maar ook kunnen ze met je meegaan als je het paard gaat bekijken.

Als lid profiteer je voor slechts € 25 per jaar van :

  • Aankoopbegeleiding
  • Automatisch verzekerd tegen ongevallen
  • Ledenkortingen op producten, diensten en evenementen
  • Gratis juridische vragen
  • Gratis contracten
  • Clinics & evenementen
  • Onafhankelijk en deskundig advies
  • Welkomstcadeau

Maaike Bierstekers is (sport)psycholoog en instructrice en heeft zowel binnen de reguliere gezondheidszorg als in haar eigen praktijk als sportpsycholoog veel ervaring met klachten betreffende spanningsregulatie en angsten. In haar praktijk als sportpsycholoog begeleidt zij zowel professionele ruiters die last hebben van te veel spanning op wedstrijd als de recreatieve ruiter die op wat voor manier dan ook angst ervaart in zijn of haar sport.

Maaike is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de Vereniging Sport Psychologie Nederland (VSPN) en is als expert prestatiegedrag betrokken bij TeamNL. Daarnaast is zij actief wedstrijdruiter en heeft de beroepsopleiding Paardensport en ORUN instructrice fase 1 met goed resultaat afgerond.