fbpx

5 tips om je ruiterfitheid te verbeteren

Als ruiter nog meer succes uit de samenwerking met je paard halen?

Wij helpen jou in 5 online lessen met het verbeteren van jouw fitheid als ruiter voor slechts €45,-

Pres play & go, met Ruiters in Beweging:

  • Volg je online Ruiterfitheid lessen van 30 minuten
  • Compleet met warming-up, oefeningen en cooling down
  • In je eigen tempo en snelheid
  • Gewoon thuis wanneer het jou uitkomt
  • Voor iedereen te volgen, ongeacht niveau

Ervaringen van deelnemers

Door de ruiterfit lessen wordt je bewust van je minder sterke punten, werk je daaraan en kun je bewuster bepaalde spieren gebruiken. Ruiterfit is een zeer positieve invloed op mijn manier van rijden en bewustzijn van waarom ik bepaalde dingen doe.
Laura
RuiterFit heeft me in een korte tijd sterker en soepeler gemaakt. Karin zorgt ervoor dat je je bewust wordt van je hele lijf en leert je hoe je een verkeerde houding of beweging kunt corrigeren. Daarvan heb ik veel profijt tijdens het paardrijden. En het belangrijkste van alles is dat RuiterFit leuk is om te doen!
Rosalynn

Profiteer nu van dit aanbod!

5 online lessen, een fittere ruiter, een blijer paard, 2 happy athletes! 

Veel gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het online programma. Kijk hieronder of dat jou vraag er tussen staat of stuur een email naar info@herculeshorsetraining.com. 

Ja, je hebt een aantal fitnessmaterialen voor deze online training nodig, zoals: 

  • Fitnessmatje 
  • Grote fitnessbal
  • Kleine elastiek
  • Kleine fitnessbal

Je kunt deze materialen vinden bij de Decathlon, Action, Lidl of andere sportzaken. Zie bijvoorbeeld de volgende links: 

Dit programma is voor elke ruiter geschikt, mits je in een redelijke gezondheid verkeerd en geen zware rugproblemen hebt. natuurlijk mag je altijd contact met ons opnemen als je twijfelt of een training geschikt voor je is. 

Indien je gezondheidsklachten hebt of zware rugpijn ervaart, adviseren we je eerst contact op te nemen met een specialist. 

Deze training vereist geen instap niveau. Of je nu 3 keer op een paard hebt gezeten of Grand Prix rijdt, elke ruiter dit fysiek fitter wilt worden, kan deze training volgen. 

Ben je al klant bij ons? Geef dit aan bij het afrekenen. Ben je een nieuwe klant? Kies de module die je wilt kopen en volg de betaalinstructies. Na het voldoen van de betaling ontvang je automatisch inloggegevens via de email.

Je houdt een jaar toegang tot deze training. Wij gaan er vanuit dat Hercules Horse Training nog heel lang bestaat. Maar omdat er altijd onvoorziene omstandigheden kunnen zijn, garanderen we sowieso een jaar toegang. 

Geen probleem. Er hoeven geen ingewikkelde handelingen uitgevoerd te worden en de training is te volgen op de computer, tablet of mobiele telefoon. Ook is de training geheel in het Nederlands. 

De training is uitermate geschikt voor instructeurs. De inhoud is geschreven door Karin Oomen, HBO erkend Oefentherapeute. Zij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en verbeteren van de houding & zit van ruiters. In de verschillende lessen komen verschillende oefeningen aan bod waarmee ruiters balans, stabiliteit, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen ontwikkelen.

Een eyeopener en waardevolle aanvulling voor instructeurs! 

Je kunt altijd via email vragen stellen. Ook bieden we onze deelnemers de mogelijkheid om vragen via een filmpje in te sturen die we vervolgens van feedback voorzien.   

Sluit Menu